Hampa innehåller många aminosyror och en optimal mängd omega 3 och omega 6 fettsyror. Den är rik på lätt upptagbar protein, fibrer och olika mineraler som järn, kalcium, fosfor, magnesium, zink och koppar. Hampafrön har en nötaktig och god smak. Hampfrön är fröet av den välkända plantan ”Cannabis sativa”. Den är ett naturligt fenomen, innehåller en stor mängd aminosyror, fettsyror och en optimal mängd Omega-3 och Omega-6 fettsyror. Den är också en rik källa till enkelt upptagbart protein, fiber och olika mineraler som järn, kalcium, fosfor, magnesium, zink och koppar. Hampaprotein har en nötaktig smak vilket gör att det är enkelt och gott att äta, men också att tillsätta i olika maträtter. Produktion Fröna analyseras för att hitta föroreningar, och rengörs för att avlägsna främmande föremål. De sorteras därefter för att avlägsna eventuella ohälsosamma frön. De återstående fröna blir skalade av maskin före packning.
PRODUKTION:
Fröna analyseras för att hitta föroreningar, och rengöras för att avlägsna främmande föremål. De sorteras därefter för att avlägsna eventuella ohälsosamma frön. De återstående fröna blir skalade av maskin före packning.
NÄRINGSINNEHÅLL per 100 gram:
Energi: 599 kcal / 2484kJ
Fett: 49,2g
Varav mättade fettsyror: 5g
Kolhydrater: 4,1g
Varav naturligt socker: 1,7g
Fibrer: 8,25g
Protein: 31,1g
Salt: 0,62g
REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
Hampafrö är en mångsidig kost. Du kan ha den på sallad, i bröd, tillsatt till frukost eller i smoothies. Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.
FÖRVARING: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.