Ekologisk kokosgrädde med extra hög fetthalt och andel kokos – gräddig och len konsistens med välbalanserad kokossmak! Underbart god i bakverk och desserter som mousse eller topping. Ett lättanvänt veganskt alternativ till vispgrädde. Vår vispbara kokosgrädde är ekologisk och vegansk med extra hög fetthalt (30 %) för den som inte nöjer sig med kokosmjölk. Och extra hög andel kokos (84%). Fruktköttet från kokosnötter pressas och blandas med vatten till rätt krämighet för alla former av desserter och bakverk. Vispa helst med elvisp, ställ in i kylen och låt stelna till en härlig kräm. Delikat tillsammans med desserter istället för vanlig grädde, som topping på bakverk eller en kopp varm choklad. Passar också i matlagning till grytor, gräddsåser, soppor och asiatiska rätter. Denna crème de la crème innehåller inga animaliska fetter och är lättsmält eftersom den är naturligt laktosfri.
Kokosgrädden måste vara väl kyld för att kunna vispas, ställ burken i kylskåpet i god tid före. Tar 5-10 minuter med elvisp, och ju längre du vispar desto tjockare blir det.
Oöppnad förpackning: Mörkt och svalt ej i direkt solljus. Kokosgrädden måste vara väl kyld för att kunna vispas. Öppnad förpackning: Mörkt och svalt ej i direkt solljus. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och konsumeras inom 3 dagar.