Psyllium är den viktigaste ingrediensen när du bakar glutenfritt. Det ersätter nämligen gluten i det glutenfria mjölet. Gluten gör så att brödet blir luftigt, spänstigt och ger brödet volym. När man bakar med ett glutenfritt mjöl måste därför addera något som har samma egenskaper men som är glutenfritt. Psyllium bidrar med samma egenskaper till ett glutenfritt bröd eller annat bakverk som gluten gör till ett vanligt bröd.
Psyllium pulveriserat 200g
109.00 kr
Pulveriserad psyllium för din glutenfria bakning
Artikelnr: 7320880010627
Kategorier: Livsmedel, Mjöl, flingor & säd, Skafferi
Vikt: 200gInnehåll: Ekologiskt pulveriserat psylliumfröskal från Indien
Relaterade produkter
Livsmedel
98.00 kr
Livsmedel
79.00 kr
Livsmedel
42.00 kr
Livsmedel
259.00 kr
Livsmedel
170.00 kr
Livsmedel
74.00 kr
Livsmedel
26.00 kr
Livsmedel
62.00 kr