Psyllium är den viktigaste ingrediensen när du bakar glutenfritt. Det ersätter nämligen gluten i det glutenfria mjölet. Gluten gör så att brödet blir luftigt, spänstigt och ger brödet volym. När man bakar med ett glutenfritt mjöl måste därför addera något som har samma egenskaper men som är glutenfritt. Psyllium bidrar med samma egenskaper till ett glutenfritt bröd eller annat bakverk som gluten gör till ett vanligt bröd.
Psyllium pulveriserat 200g
105.00 kr
Pulveriserad psyllium för din glutenfria bakning
Artikelnr: 401187
Kategorier: Livsmedel, Mjöl, flingor & säd, Skafferi
Vikt: 200gInnehåll: Ekologiskt pulveriserat psylliumfröskal från Indien
Relaterade produkter
Livsmedel
69.00 kr
Livsmedel
119.00 kr
Livsmedel
99.00 kr
Livsmedel
24.00 kr
Livsmedel
45.00 kr
Livsmedel
53.00 kr
Livsmedel
43.00 kr
Livsmedel
170.00 kr