Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas. Vilket mögel och spannmål avänds vill tillverkningen? Aspergillus oryzae som de låter växa på ris.
Tamari sojasås 500ml
108.00 kr
Kina, Eko
Slut i lager
Artikelnr: 8713326190066
Kategorier: Livsmedel, Såser & tillbehör, Smaksättning
Volym: 500mlIngredienser: Vatten, SOJAbönor*, havssalt, Aspergillus oryzae (Koji). *Ekologiskt certifierad ingrediens.
Relaterade produkter
Livsmedel
28.00 kr
Livsmedel
19.00 kr
Livsmedel
85.00 kr
Livsmedel
18.00 kr
Livsmedel
25.00 kr
Livsmedel
95.00 kr
Livsmedel
26.00 kr
Livsmedel
42.00 kr